Klantcase Oosterpoort

Organisaties weten ons vaak te vinden voor het vervullen van vacatures op het tactische en strategische niveau. Dit zijn bij uitstek vacatures die lastig in te vullen zijn, omdat competenties en vaardigheden vaak een grote rol spelen. De ervaring en het cv hebben vaak een iets minder voorspellende waarde hierin.

“Als je als organisatie vertrouwen aan HabiTask geeft en vrijheid in het maken van keuzes, dan ga je samen tot de goede kandidaat komen.”

Oosterpoort is een corporatie die voorop loopt in ketensamenwerking en veel interne ontwikkelingen heeft ingezet om de ketensamenwerking naar het volgend niveau te brengen. Voor het werven van een ketenregisseur, kwaliteitsregisseur, programmaregisseur en strategisch adviseur mochten wij samen met hen aan de slag. Dit is een mooie samenwerking geworden, waarin Oosterpoort en HabiTask elkaar gevonden hebben in vertrouwen, gelijkwaardigheid en kwaliteit.

Bekijk hieronder de video waarin Eugene Janssen (directeur-bestuurder) en Michelle Heijnen (bestuurssecretaris) vertellen over hun ervaringen met ons.

Hulp nodig bij de werving?

Ik sta graag voor je klaar als wervingspartner! Bel me via 0182 – 302 444 of vul vrijblijvend het aanvraagformulier in.