Klantcase Stadlander

HabiTask verzorgde een praktische training woningwaardering, met ’s morgens de theorie, waarbij ook de assetmanagers meededen, en ’s middags 2 praktijkbezoeken aan woningen, om het geleerde in praktijk te brengen.

Stadlander besteedt werkzaamheden in hoge mate uit aan onderhoudsregisseurs. Daarvoor is het van belang dat de carthoheek op orde is. Daarnaast is de berekening van de woningwaardering per 1 oktober 2015 gewijzigd. Een training was daarom belangrijk.

Tijdens de training was er veel ruimte voor vragen en discussie.

Jack Musters  – Projectleider Stadlander

Met projectleider, Jack Musters, evalueren we het traject

“De docent kon goed schakelen en omgaan met de verschillende niveaus in de groep. Zo bleef het voor iedereen leuk. Het leukste waren de woningbezoeken. Daar zagen we hoe lastig het soms is om in praktijk goed te meten. Niet goed meten kost je punten en dus mogelijk huur.”

Communicatie met HabiTask

“Doordat in januari 2016 de app en nieuwe werkwijze van start gingen, moest de training snel gegeven worden. Gelukkig konden al twee medewerkers deelnemen aan de open inschrijving in december. Daarnaast kon ook de incompany snel gepland worden.”

De leerdoelen zijn bereikt, en ook de medewerkers zijn enthousiast, ze gaven de training gemiddeld een 7,8.

Wij staan voor kwaliteit

Jij bepaalt de uitgangspunten, wij verzorgen de best mogelijke invulling om de doelen te bereiken.

energiek
Energiek

We hebben passie voor de dingen die we doen. Enthousiasme om mensen en organisaties te helpen ontwikkelen en te zien hoe hun potentieel tot bloei komt.

vernieuwend
Vernieuwend

HabiTask richt zich op de professionals van morgen! We zorgen dat ons aanbod actueel is én leveren direct toegevoegde waarde voor jouw uitdagingen.

maatschappelijk hart
Maatschappelijk hart

De publieke sector past ons. We doen graag werk wat betekenisvol is. We zijn transparant, rekenen een eerlijke prijs en geven oprecht advies.

Advies nodig?

Wil je een vrijblijvend advies hoe we jouw organisatie op dit onderwerp verder kunnen helpen? Bel naar 0182 – 302 444 of vul het contactformulier in.

Incompany aanvraag