Klantcase Vaanster Energie en Van Draeckeburgh

Online training Installatietechniek

We delen graag wat onze klant Vaanster over onze online training Installatietechniek vertelt.

“Maar liefst 12 collega’s hebben digitaal het eerste deel van de cursus ‘Installatietechniek’ gevolgd. In deze cursus wordt uitgebreid ingegaan op o.a. klimaat- en luchtinstallaties en elektrotechniek.
Opleider HabiTask verzorgt deze Incompany cursus voor Vaanster Energie en Van Draeckeburgh | Subsidies en Financieringen en stemt de inhoud hiervan af op onze energie installaties, projecten en werkzaamheden. Dat maakt deze cursus extra relevant én interessant.

Het enthousiasme onder collega’s om deel te nemen aan deze cursus en zich daarmee verder te verdiepen in installatietechniek is groot. De bereidheid om bij te leren en te blijven ontwikkelen typeert onze medewerkers en daar zijn we trots op!”

De evaluaties

Inmiddels heeft Vaanster Energie en Van Draeckeburgh deze online training afgerond. Deze training werd beoordeeld met een 8,4 en docent Sander Kik zelfs met een 9!

De deelnemers zijn nu onder anderen beter in staat inhoudelijke gesprekken aan te gaan met installateurs, beter in staat te adviseren over warmtepompen en meer inzicht gekregen in klimaat-, luchtinstallaties en elektrotechniek.

Ook een incompany training?

Ben je ook geïnteresseerd om deze cursus installatietechniek incompany te volgen? Neem dan contact op via 0182-302444. Of het volledige programma van de cursus installatietechniek – basis of elementaire installatietechniek en schrijf je in voor de open inschrijving.

“Ik weet beter hoe ik moet adviseren omtrent warmtepompen.”
Vaanster / van Draeckeburgh

Vrijblijvend advies?

Heb je een vraagstuk op het gebied van opleiding, werving of ontwikkeling? Wij staat voor je klaar en denken graag vrijblijvend mee. Bel naar 0182 – 302 444 of vul het aanvraagformulier in.

Vul aanvraagformulier in