Klantcase Ymere

De Geschillenadviescommissie zocht een nieuwe voorzitter. Vanwege het belang van onafhankelijkheid, wilde de commissie een extern bureau voor de werving. HabiTask werd, als favoriete provider van Ymere, gekozen om de werving te verzorgen. Er werd een gezaghebbend jurist gezocht, die in staat is om met verschillen om te gaan. Een jurist, die indien mogelijk, partijen bij elkaar kan brengen en die met de commissieleden tot een duidelijk standpunt kan komen.

“Het was prettig dat we veel contact hadden tijdens het proces, ook voor advies. De communicatie was open en de bereikbaarheid van HabiTask  is perfect.”

Met de commissieleden kijken we terug op het geslaagde wervingstraject.

Proces

“Het wervingsproces is vooraf helder geschetst en gehaald. Aan het einde van het proces was wat bijsturing nodig. Waardering voor de flexibiliteit van HabiTask daarbij”.

Kandidaten

De functie-eisen waren hoog en veelzijdig. Door een goede inhoudelijke omschrijving en door de juiste kanalen te kiezen, solliciteerden ongeveer 75 kandidaten. Het merendeel sloot aan op het profiel. “De kwaliteit van de kandidaten was hoog. Jullie hebben een goed profiel opgesteld, met wegingsfactoren. Daardoor konden de kandidaten min of meer objectief worden beoordeeld. Het blijft lastig om de persoonlijkheidskenmerken te beoordelen”. Daarom is de inbreng en ervaren ‘blik’ van de psycholoog en recruiter in de voorselectie van belang.

Wij staan voor kwaliteit

Jij bepaalt de uitgangspunten, wij verzorgen de best mogelijke invulling om de doelen te bereiken.

energiek
Energiek

We hebben passie voor de dingen die we doen. Enthousiasme om mensen en organisaties te helpen ontwikkelen en te zien hoe hun potentieel tot bloei komt.

vernieuwend
Vernieuwend

HabiTask richt zich op de professionals van morgen! We zorgen dat ons aanbod actueel is én leveren direct toegevoegde waarde voor jouw uitdagingen.

maatschappelijk hart
Maatschappelijk hart

We doen graag werk wat betekenisvol is. We zijn transparant, rekenen een eerlijke prijs en geven oprecht advies.

Advies nodig?

Wil je een vrijblijvend advies hoe we jouw organisatie op dit onderwerp verder kunnen helpen? Bel naar 0182 – 302 444 of vul het contactformulier in.

Incompany aanvraag