Online maatwerktraining: Beter dan klassikaal!

Logo-Staedion

Met Soraya Gonçalves, manager service- en stookkosten bij Staedion evalueren we de online maatwerktraining die we voor haar en haar team organiseerden. Spoiler: Beter dan klassikaal! En omdat het digitaal was, ook een digitale referentie.

“Onze volgende training wordt wat mij betreft weer online en ik help graag collega managers van eventuele twijfels bij online trainingen af”

Soraya Gonçalves – manager service- en stookkosten Staedion

“Het is gewoon gelukt! Een goede, interactieve online training, wat reistijd scheelt en de betrokkenheid verhoogt. Doordat de training zo relevant is, was concentratie en betrokkenheid geen probleem. De interactie ging hartstikke goed, en door de goede test vooraf, waren er ook geen issues met beeld en geluid. We hebben ook andere online trainingen gedaan, waar je elkaar niet zag, dan is de betrokkenheid lager. In de omgeving van HabiTask werkte dit juist goed, je ziet de presentatie én elkaar. Ook de docent (Ferenc Bloos) deed het erg goed. Zowel inhoudelijk was hij sterk, maar hij kon ook goed online de dialoog aangaan. Onze volgende training wordt wat mij betreft weer online en ik help graag collega managers van eventuele twijfels bij online trainingen af”.

Bekijk hier de digitale referentie

Vrijblijvend advies?

Heb je een vraagstuk op het gebied van opleiding, werving of ontwikkeling? Wij staat voor je klaar en denken graag vrijblijvend mee. Bel naar 0182 – 302 444 of vul het aanvraagformulier in.

Vul aanvraagformulier in