Referentie leergang Vastgoedregisseur - Remko Adema

We evalueren de leergang Vastgoedregisseur met cursist Remko Adema. Waarom heeft hij deze leergang gevolgd en wat is zijn ervaring tot nu toe?

“ICDuBo is echt een snoepwinkel van verduurzaming. Daar wil je gewoon rondlopen en alles wat je ziet bespreken”

Waarom ben deze opleiding gaan doen?

Vakinhoudelijk ben ik goed op de hoogte van de strategie van woningcorporaties. Op het gebied van duurzaamheid wilde ik me juist ontwikkelen. Ik kwam deze opleiding tegen en zag dat de verduurzaming van vastgoed sterk was ingebed in deze opleiding. Omdat duurzaamheid een belangrijk maatschappelijk thema is geworden en vraagt om een ontwikkeling naar een meer integrale manier van werken, heb ik besloten mij hierin te ontwikkelen met deze opleiding.

Wat heb je er tot nu toe van geleerd?

Dat is lastig te zeggen, want ik ben nog maar halverwege! Maar wat mij erg opvalt is dat er naast de harde kant ook erg veel aandacht is voor de ‘zachte kant’, zoals jouw eigen rol in een samenwerking. Doordat dit de allereerste keer was dat de leergang is gedaan, was het soms even zoeken naar de juiste tijdverdeling. Ik denk dat de focus op de zachte kant erg waardevol is, maar dat het nog beter tot zijn recht komt als het meer wordt verdeeld over de tijd.

ICDuBo is echt een snoepwinkel van verduurzaming. Daar wil je gewoon rondlopen en alles wat je ziet bespreken.

Hoe is de combinatie van werk en opleiding voor jou?

Je wil graag tijd en moeite steken in je ontwikkeling, maar dat is in deze tijden soms lastig te combineren, ook met een gezin thuis. De insteek van de opleiding is om het geleerde in de praktijk te brengen, maar eigenlijk ben ik momenteel vooral de kennis aan het vergaren zodat ik die op een later moment kan gebruiken.

Heb je een tip voor toekomstige cursisten/vastgoedregisseurs?

Momenteel is er zoveel ontwikkeling gaande, dus als je daarin een rol wil spelen is het een tijd van kansen. Pak die kans dan ook, want je kan het verschil maken.

Meer weten?

Ben je benieuwd of deze opleiding bij jou past? Bekijk dan hier de gehele leergang

Wij staan voor kwaliteit

Er is voor ieder wat wils. Er is een uitgebreide keuze uit meer dan 100 onderwerpen binnen 8 vakgebieden

energiek
Energiek

We hebben passie voor de dingen die we doen. Enthousiasme om mensen en organisaties te helpen ontwikkelen en te zien hoe hun potentieel tot bloei komt.

vernieuwend
Vernieuwend

HabiTask richt zich op de professionals van morgen! We zorgen dat ons aanbod actueel is én leveren direct toegevoegde waarde voor jouw uitdagingen.

maatschappelijk hart
Maatschappelijk hart

We doen graag werk wat betekenisvol is. We zijn transparant, rekenen een eerlijke prijs en geven oprecht advies.

Advies nodig?

Wil je weten of deze leergang bij jou past? Bel naar 0182 – 302 444 of vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.