Referentie leergang Verhuurmakelaar - Ingrid van Welt

We evalueren de leergang Verhuurmakelaar met Ingrid van Welt. Ze gaf deze leergang een negen. Wat is haar ervaring in het volgen van de leergang als je niet bij een corporatie werkt? Wat vond ze van de docenten, lesdagen en wat is haar het meest bijgebleven?

Waarom heb je gekozen voor deze leergang?

Ik was voor de opleiding werkzaam als maatschappelijk werker en schuldhulpverlener en werkte al samen met woningcorporaties. Ik had veel contact met woonconsulenten. Ik ben op onderzoek uitgegaan en kwam terecht bij de functie verhuurmakelaar. Je bent dan bezig met het gehele verhuurproces van a tot z en bent enorm praktisch bezig. Dit past goed bij mij!

“Ik heb het idee dat ik er een hoop maatjes bij heb en ben gelukkig nog in contact met een aantal medecursisten!”

Wat vond je van de lessen?

Heel waardevol en dan leer je het allerbeste. Het feit dat de docenten ook echt uit de praktijk komen maakt dat de voorbeelden enorm concreet worden. En het feit dat de medecursisten werkzaam zijn bij woningcorporaties maakte het enorm leerzaam. Samen met je medecursisten de lesdagen volgen geeft ook steun gedurende de leergang. Door elkaars voorbeelden komt de stof letterlijk tot leven!

Wat is je het meest bijgebleven?

Hetgeen ik het meest interessant vond waren de dagen die over techniek gingen. Er werd enorm veel beeldmateriaal gebruikt en dit leverde af en toe ook hilarische momenten op. Voornamelijk bij de lesdag over zelf aangepaste voorzieningen, met opvallende voorbeelden van het klusgedrag van de huurder.

Heb je nog tips voor aankomende cursisten?

Ik werkte nog niet bij een woningcorporatie en dit was een uitdaging voor het maken van de praktijkopdracht bij een woningcorporatie. Een tip voor aankomende cursisten is dan ook om hier op tijd mee aan de slag te gaan en HabiTask in te lichten over de situatie.

Wij staan voor kwaliteit!

Er is voor ieder wat wils. Er is een uitgebreide keuze uit meer dan 100 onderwerpen binnen 8 vakgebieden.

energiek
Energiek

We hebben passie voor de dingen die we doen. Enthousiasme om mensen en organisaties te helpen ontwikkelen en te zien hoe hun potentieel tot bloei komt.

vernieuwend
Vernieuwend

HabiTask richt zich op de professionals van morgen! We zorgen dat ons aanbod actueel is én leveren direct toegevoegde waarde voor jouw uitdagingen.

maatschappelijk hart
Maatschappelijk hart

De publieke sector past ons. We doen graag werk wat betekenisvol is. We zijn transparant, rekenen een eerlijke prijs en geven oprecht advies.

Advies nodig?

Wil je weten of deze leergang bij jou past? Bel naar 0182 – 302 444 of vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.