Referentie leergang vastgoedregisseur - JOOST

Anita Busio en Judith van Mil zijn projectleider groot onderhoud en renovatie bij JOOST. Zij volgden de leergang vastgoedregisseur bij HabiTask en behaalden door een goede praktijkopdracht hun diploma. We evalueren dit met hen én met hun manager: Joost Huijbregts. 

Waarom heb je gekozen voor deze leergang?

Judith: “We wilden leren om de vertaling van assetmanagement naar projecten te maken. De leergang vastgoedregisseur was voor ons echt nieuw.”
Anita: “Ik zocht een cursus die bij goed opdrachtgeverschap paste. Dat deed deze leergang. Het helpt om uit te zoomen uit de dagelijkse praktijk”

Wat vond je van de lessen?

“De module waar we het meest aangehad hebben, is de module assetmanagement: Leren vastgoedrekenen en snappen hoe Netto contante waarde en kasstromen werken.
Joost (manager vastgoed): “Ik zie terug in de stukken van Anita en Judith dat dit tactisch beter onderbouwd is.”

“We zijn ons meer bewust geworden hoe bepaalde rollen en processen binnen onze organisatie samenhangen.”

Wat is je het meest bijgebleven?

“We hebben geleerd om breder te kijken dan alleen de technische inhoud. Daarnaast ook inzicht dat inzicht in de staat van je vastgoed erg belangrijk is om tot goede keuzes te komen.

Heb je nog tips voor aankomende cursisten?

“De praktijkopdracht was best pittig, het niveau dat verwacht wordt is best hoog. Houd hier dus goed rekening mee. Misschien kan HabiTask ook een module aanbieden die bv. ingaat op onderzoeksmethoden en hoe je zo’n opdracht schrijft.”

Wij staan voor kwaliteit

Jij bepaalt de uitgangspunten, wij verzorgen de best mogelijke invulling om de doelen te bereiken.

energiek
Energiek

We hebben passie voor de dingen die we doen. Enthousiasme om mensen en organisaties te helpen ontwikkelen en te zien hoe hun potentieel tot bloei komt.

vernieuwend
Vernieuwend

HabiTask richt zich op de professionals van morgen! We zorgen dat ons aanbod actueel is én leveren direct toegevoegde waarde voor jouw uitdagingen.

maatschappelijk hart
Maatschappelijk hart

We doen graag werk wat betekenisvol is. We zijn transparant, rekenen een eerlijke prijs en geven oprecht advies.

Advies nodig?

Wil je weten of deze leergang bij jou past? Bel naar 0182 – 302 444 of vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.