Woningwaardering – Stadlander

Stadlander besteedt werkzaamheden in hoge mate uit aan onderhoudsregisseurs. Daarvoor is het van belang dat de carthoheek op orde is. Daarnaast is de berekening van de woningwaardering per 1 oktober 2015 gewijzigd. HabiTask verzorgde daarom een praktische training woningwaardering, met ’s morgens de theorie, waarbij ook de assetmanagers meededen, en ’s middags 2 praktijkbezoeken aan woningen, om het geleerde in praktijk te brengen.

Met projectleider, Jack Musters, evalueren we het traject

“Tijdens de training was er veel ruimte voor vragen en discussie. De docent kon goed schakelen en omgaan met de verschillende niveaus in de groep. Zo bleef het voor iedereen leuk. Het leukste waren de woningbezoeken. Daar zagen we hoe lastig het soms is om in praktijk goed te meten. Niet goed meten kost je punten en dus mogelijk huur.”

Communicatie met HabiTask

“Doordat in januari 2016 de app en nieuwe werkwijze van start gingen, moest de training snel gegeven worden. Gelukkig konden al twee medewerkers deelnemen aan de open inschrijving in december. Daarnaast kon ook de incompany snel gepland worden.”

De leerdoelen zijn bereikt, en ook de medewerkers zijn enthousiast, ze gaven de training gemiddeld een 7,8.

Ook geïnteresseerd in onze maatwerkoplossingen? Neem dan contact op via 0182-302444 of opleidingen@habitask.nl!