Vragen? Bel 0182 - 302 444

Vlootschouw – nulmeting

Abraham Maslow: “Je maakt of een stap voorwaarts naar persoonlijke groei, of een stap terug naar veiligheid”

Woningcorporaties staan voor de boeiende uitdaging om in een duidelijk afgebakend werkgebied meer samen te werken met de klant. Een grote groep oudere medewerkers gaat stoppen met werken. Hoe gaan we om met het kennisverlies dat daarmee gepaard gaat? Nieuw talent stroomt in, hoe kunnen wij hen binden en hoe verhoudt hun kennis en vaardigheden zich tot de huidige personeelsbezetting? Dit alles vraagt om flexibele en klantgerichte medewerkers, die het vermogen hebben en het aandurven om met de klant naar de beste oplossing te zoeken. Medewerkers die hun vak verstaan en hun expertise ten dienste willen en kunnen stellen van de klant.

Graag helpen wij u middels een vlootschouw om helder te krijgen of uw medewerkers klaar zijn voor de toekomst en wat ervoor nodig is om dit te realiseren.

De Vlootschouw van HabiTask is een meetmoment (nulmeting) op het gebied van Kennis, Competenties, Drijfveren en Houding & Gedrag in uw organisatie. Deze meting kan zowel organisatie-breed uitgevoerd worden als voor een team.

Waarom kiest u voor een Vlootschouw?

Uw medewerkers hebben diverse achtergronden. Hoe goed kent en herkent u de kwaliteiten en vaardigheden van uw medewerkers? U wilt objectief het niveau van de organisatie of het team in kaart brengen.

Wat wilt u bereiken?

Onze werkwijze

De vlootschouw wordt in overleg met u geheel op maat gemaakt. We starten met een vrijblijvend intakegesprek om uw wensen te onderzoeken. Na dit gesprek ontvangt u van ons een adviesrapport met daarin het plan van aanpak. HabiTask is ruim 20 jaar kennispartner van corporaties en al onze adviseurs hebben veel ervaring in het werkveld. Onze assessoren en coaches zijn gecertificeerd om deze trajecten kundig en integer te begeleiden.

Voor wie

Leidinggevenden die meer inzicht willen krijgen in het kennisniveau en vaardigheden van hun medewerkers voordat een ontwikkeltraject wordt gestart.

Wat levert het op

De vlootschouw geeft eenvoudig en doelgericht inzicht in de (vak)bekwaamheid en potentieel van uw medewerkers.

Persoonlijk advies

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs via info@habitask.nlof 0182-302444. Zij helpen u graag verder.

Ook zij kiezen voor HabiTask