Vragen? Bel 0182 - 302 444

Werving en selectie

Passie en kennis van volkshuisvesting, professional in HR, én het sterkste netwerk. Wij vinden de professional die u zoekt. 

HabiTask heeft 25 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling bij woningcorporaties. Onze rijke ervaring en grote netwerk zetten we graag in, om die kandidaat te vinden die het beste bij uw organisatie, het team en de betreffende functie past. Onze sterke volkshuisvestelijke kennis combineren we met onze passie mens en ontwikkeling. Om voor u de beste kandidaat te vinden, die uw corporatie vooruit helpt.

Proces

Samen met u stellen we het profiel van de kandidaat op. Wij adviseren u in het opstellen van het profiel, de advertentie en de keuze van wervingskanalen en assessment methoden. Op basis van dit profiel gaan wij actief op zoek naar kandidaten en wordt het assessment ingericht. De gesprekken worden door psychologen en inhoudelijke specialisten gevoerd.

Werving toezichthouders 2.0

Door alle maatschappelijke veranderingen en de verzakelijking in de non profit sector is een goed gekwalificeerde Raad van Commissarissen harder nodig dan ooit. Vrijblijvendheid is niet meer aan de orde. Als HabiTask werven en selecteren wij dan ook toezichthouders die integer, authentiek en verbindend zijn. Door ons omvangrijke netwerk kunnen wij in brede kring werven.

Open en transparante werving en zorgvuldige procedures van wij van groot belang. Wij werken bij de benoeming van toezichthouders intensief samen met de selectie- en adviescommissie van de Raad van Commissarissen. Gezamenlijk doorlopen wij alle stappen, van het opstellen van een profielschets tot de uiteindelijke voordracht van een kandidaat.

Daarbij hechten wij veel aandacht aan de gewenste persoonlijkheid van een kandidaat. Wij kijken niet alleen naar de kennis en competenties maar besteden ook veel aandacht aan zaken als integriteit, motivatie, persoonlijke instelling en de complementariteit als teamlid. Indien gewenst kunnen wij een geschiktheidstoets uitvoeren.

Meer weten wij wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om onze visie en aanpak toe te lichten.

Naast Werving en Selectie van toezichthouders verzorgd HabiTask ook begeleiding zelfevaluatie en masterclasses. Meer hierover op onze pagina Governance

Referenties

In de afgelopen jaren voerde HabiTask succesvol vele exclusieve werving en selectietrajecten uit voor woningcorporaties, voor o.a. manager bedrijfsvoering, manager wonen, manager vastgoed, controller, kwartiermaker, HR projectmanager en voorzitter geschillenadviescommissie. Klink rechts voor specifieke referenties.

Ook zij kiezen voor HabiTask