Vragen? Bel 0182 - 302 444

Werving en selectie

Passie en kennis van volkshuisvesting, professional in HR, én het sterkste netwerk. Wij vinden de professional die u zoekt. 

HabiTask heeft 25 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling bij woningcorporaties. Onze rijke ervaring en grote netwerk zetten we graag in, om die kandidaat te vinden die het beste bij uw organisatie, het team en de betreffende functie past. Onze sterke volkshuisvestelijke kennis combineren we met onze passie mens en ontwikkeling. Om voor u de beste kandidaat te vinden, die uw corporatie vooruit helpt.

Proces

Samen met u stellen we het profiel van de kandidaat op. Wij adviseren u in het opstellen van het profiel, de advertentie en de keuze van wervingskanalen en assessment methoden. Op basis van dit profiel gaan wij actief op zoek naar kandidaten en wordt het assessment ingericht. De gesprekken worden door psychologen en inhoudelijke specialisten gevoerd.

Kwaliteit

We volgen de sollicitatiecode van het NVP-2009 (Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement), wat inhoudt dat we zorgvuldig en vertrouwelijk met kandidaten en opdrachtgever omgaan. Daarnaast hanteren we ook de AVG met betrekking tot het minimaliseren van dataverzameling en het vernietigen van kandidaat gegevens na afronding van de procedure.

Een ander kwaliteitscriterium voor HabiTask is, dat we alle kandidaten die afgewezen worden, direct de reden van afwijzing geven. De reden hiervoor is tweeledig: Allereerst vinden we dat kandidaten die de moeite hebben genomen om te solliciteren, het verdienen om de reden direct te horen, zonder dat ze dit moeten navragen. Zo kunnen ze hiervan ook leren voor toekomstige sollicitaties. Daarnaast houdt het ons ook voortdurend scherp op onze eigen integriteit: Is ons motief om iemand af te wijzen zo zuiver, dat we dat ook tegen de kandidaat durven zeggen. Als dit niet zo is, is de reden van afwijzing geen goede reden.

Werving toezichthouders 2.0

Vanwege de ambitie om corporaties blijvend te verbeteren, ook in hun Governance, is op 1 januari 2018 onze directeur gestart met een nieuwe zusteronderneming: Raderwerk. Raderwerk richt zich op werving & selectie, zelfevaluatie en training voor maatschappelijke ondernemingen, waaronder corporaties. Dit vanuit de onderstaande visie:

‘Organisaties in het sociale domein laten sprankelen, ruimte geven voor professionaliteit en waardengericht toezicht bevorderen. Raderwerk staat voor diversiteit, zelfreflectie, oprechte aandacht en zeggenschap voor de stakeholders.’

Kijk op www.raderwerk.com voor meer informatie.

Referenties

In de afgelopen jaren voerde HabiTask succesvol vele exclusieve werving en selectietrajecten uit voor woningcorporaties, voor o.a. manager bedrijfsvoering, manager wonen, manager vastgoed, controller, kwartiermaker, HR projectmanager en voorzitter geschillenadviescommissie. Klik rechts voor specifieke referenties.

Ook zij kiezen voor HabiTask