Vragen? Bel 0182 - 302 444

Werving en selectie

Passie en kennis van volkshuisvesting, professional in HR, én het sterkste netwerk. Wij vinden de professional die u zoekt. 

HabiTask heeft 25 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling bij woningcorporaties. Onze rijke ervaring en grote netwerk zetten we graag in, om die kandidaat te vinden die het beste bij uw organisatie, het team en de betreffende functie past. Onze sterke volkshuisvestelijke kennis combineren we met onze passie mens en ontwikkeling. Om voor u de beste kandidaat te vinden, die uw corporatie vooruit helpt.

HabiTask kent de corporatiesector als geen ander. Met een groot netwerk binnen en buiten deze sector. Maar er is meer. Onze dienstverlening gaat verder: we analyseren de strategie en organisatieontwikkeling van onze opdrachtgevers, en adviseren hen al voordat de werving start over het profiel en de slaagkansen. Dit doen we onder andere door uitgebreide intakes en het bestuderen van jaarverslagen en beleidsplannen. We hebben gecertificeerde assessors, psychologen en loopbaancoaches in dienst, die allen de corporatiesector goed kennen. Dit maakt dat we topkwaliteit leveren. We kijken verder dan ervaring van kandidaten, maar ook naar persoonlijkheid, drijfveren, loopbaanontwikkeling en capaciteiten.

Hoe wij dit doen op basis van jouw specifieke wensen, kun je lezen in ons whitepaper dat je nu kunt aanvragen. Hierin vind je bovendien interessante tips om jouw werving te verbeteren.

Kwaliteit

We volgen de sollicitatiecode van het NVP-2009 (Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement), wat inhoudt dat we zorgvuldig en vertrouwelijk met kandidaten en opdrachtgever omgaan. Daarnaast hanteren we ook de AVG met betrekking tot het minimaliseren van dataverzameling en het vernietigen van kandidaat gegevens na afronding van de procedure.

Een ander kwaliteitscriterium voor HabiTask is, dat we alle kandidaten die afgewezen worden, direct de reden van afwijzing geven. De reden hiervoor is tweeledig: Allereerst vinden we dat kandidaten die de moeite hebben genomen om te solliciteren, het verdienen om de reden direct te horen, zonder dat ze dit moeten navragen. Zo kunnen ze hiervan ook leren voor toekomstige sollicitaties. Daarnaast houdt het ons ook voortdurend scherp op onze eigen integriteit: Is ons motief om iemand af te wijzen zo zuiver, dat we dat ook tegen de kandidaat durven zeggen. Als dit niet zo is, is de reden van afwijzing geen goede reden.

De gesprekken worden altijd door 2 personen gedaan, om onze objectiviteit te waarborgen.

Wij helpen u graag!

In de afgelopen jaren voerde HabiTask succesvol vele exclusieve werving en selectietrajecten uit voor woningcorporaties, voor functies zoals manager bedrijfsvoering, manager wonen, manager vastgoed, controller, kwartiermaker, HR projectmanager en voorzitter geschillenadviescommissie. Rechts vindt u specifieke referenties. Laat ons in onderstaand formulier vrijblijvend weten met welke functie wij u kunnen helpen in de werving. Eerst even bellen mag uiteraard ook naar 0182-302444.

Werving toezichthouders 2.0

Vanwege de ambitie om corporaties blijvend te verbeteren, ook in hun Governance, is op 1 januari 2018 onze directeur gestart met een nieuwe zusteronderneming: Raderwerk. Raderwerk richt zich op werving & selectie, zelfevaluatie en training voor maatschappelijke ondernemingen, waaronder corporaties. Dit vanuit de onderstaande visie:

‘Organisaties in het sociale domein laten sprankelen, ruimte geven voor professionaliteit en waardengericht toezicht bevorderen. Raderwerk staat voor diversiteit, zelfreflectie, oprechte aandacht en zeggenschap voor de stakeholders.’

Kijk op www.raderwerk.com voor meer informatie.

Ook zij kiezen voor HabiTask