Vragen? Bel 0182 - 302 444

!WOON zoekt Bewonersconsulenten (BC2 en BC3, meerdere vacatures)

Namens !WOON promootpromoot HabiTask onderstaande vacature. De werving en selectie verloopt via !WOON.

Een goed onderhouden woning, duurzaam, betaalbaar en toekomstbestendig, in een fijne buurt in een dynamische stad… wie wil dat nou niet? !WOON zet zich samen met bewoners, VvE, corporaties, gemeente en vele anderen in voor een goed thuis in de stad.

!WOON biedt werk in een dynamische omgeving waar betrokkenheid bij de bewoners voorop staat. Je geeft samen met je collega’s vorm aan je werk en de ontwikkeling daarvan. Werktijden en werkplek zijn flexibel. !WOON past het werk aan, aan wat de stad en de bewoners vragen en biedt handvatten waar bewoners zelf mee aan de slag kunnen.

Heb jij hart voor bewoners en ervaring met het begeleiden van groepen? Vind je het leuk om bewoners te ondersteunen bij het proces van woningverbetering en renovatie? Vind je het belangrijk dat bewoners betrokken zijn bij de vernieuwing van hun wijk of buurt? En ben je enigszins thuis op het gebied van huren en wonen? Dan is !WOON op zoek naar jou!

We hebben verschillende vacatures voor de functie van
BEWONERSCONSULENT (BC 2 en BC3)

Bewonersconsulenten 3
voor de teams in Amsterdam Nieuw west (30 uur), Oost (24 uur), Zuid (28 uur) en West (32 uur)

Jij zet je in om bewoners in een vroeg stadium te betrekken bij verbeteren van hun buurt en woning. Je helpt bewoners om hun inbreng en ideeën over het voetlicht te brengen bij de instanties. Je adviseert bewoners in het overleg met woningcorporaties, hun VvE of particuliere verhuurder. Je bent ook beschikbaar om vragen te beantwoorden van (individuele) bewoners over de ingrepen aan hun woning. Vergaderingen met bewoners vinden regelmatig in de avond plaats. Inschaling schaal 8, CAO Sociaalwerk

Bewonersconsulent 2
voor de teams in Amsterdam Noord (29 uur), Zuidoost (32 uur), Stadsbreed (vliegende keep 32 uur) West (16 uur voor 6 maanden)

Jij bent het aanspreekpunt voor bewoners, zowel op afspraak, spreekuur, telefonisch als via de mail. Je beantwoordt vragen en geeft advies over o.a. huurrecht, huurprijzen, woonruimteverdeling en energiebesparing. Verder doe je ook huisbezoeken en ondersteun je bij hun overleg en zo nodig bij procedures. Daarnaast geef je voorlichting en basisondersteuning aan bewonerscommissies en kleine VvE’s. Inschaling schaal 7, CAO Sociaalwerk.

De variant vliegende keep werkt als vaste invaller in verschillende teams en kan zich snel in de nieuwe situaties inwerken.

Interesse? Solliciteer!
Wij willen je graag leren kennen. Stuur een motivatiebrief met CV vóór 19 april naar !WOON, Nieuwezijds Voorburgwal 32, 1012 RZ Amsterdam, Jantien van de Geer, J.vandegeer@wooninfo.nl

Kijk ook op onze website www.wooninfo.nl voor uitgebreide profielen.

Heb je vragen?
Voor meer informatie over de functie en over !WOON kun je contact opnemen met Fred van der Vlist op nummer 06-31688816 van maandag tot en met donderdag, Rachid Machtan op nummer 06-31688793 van maandag tot en met donderdag of Roos Ruckert op 06-31688801 van maandag tot en met woensdag.

Ook zij kiezen voor HabiTask