Vragen? Bel 0182 - 302 444

Vallei Wonen – Medewerker Management Informatie

Namens Vallei Wonen promoot HabiTask onderstaande vacature. De werving en selectie verloopt via Vallei Wonen.


 

Vallei Wonen is een actieve woningcorporatie in Woudenberg. We zetten ons met veertien medewerkers in voor 1100 klanten en ruim 750 woningzoekenden. Op onze stevige lokale verankering zijn we trots. We werken graag en intensief samen met gemeente en maatschappelijke partners in wonen, welzijn, zorg en leefbaarheid.

We hebben hart voor Woudenberg en dragen dat uit door voldoende betaalbare woningen in de sociale sector te realiseren. Daarnaast zijn we continu bezig met het optimaal beheren van de bestaande woningvoorraad, nieuwbouw en herstructurering. Kwaliteit van wonen en de woonomgeving staan daarbij centraal.

Bij Vallei Wonen is een vacature ontstaan voor de functie van

Medewerker Management Informatie

Met kennis van WALS en CorpoData

Wat ga je doen?

Als medewerker management informatie ben je  verantwoordelijk voor de periodieke verslaglegging waarbij je het grootboek en aansluitingen controleert. Je verzorgt de jaarverslaglegging en coördineert het opstellen van het jaarverslag en de jaarrekening zoals dat wettelijk is voorgeschreven. Je stelt parameters voor en biedt realistische liquiditeitsbegrotingen, investeringsberekeningen en overzichten. Ook behandel je fiscale kwesties en verzorg je aangiftes zodanig dat fiscale mogelijkheden optimaal worden benut. Interne controles zijn onderdeel van je werk.

Wie zoeken wij?

Een collega met

  • HBO werk- en denkniveau;
  • goede communicatieve vaardigheden en administratieve kwaliteiten;
  • een vlotte zelfstandige inzetbaarheid;
  • accuratesse;
  • kennis van WALS en CorpoData en BIS NOA (NCCW) is een pré.

Wat bieden wij?

Wij zoeken per direct versterking voor 32 uur per week. De werktijden zijn in overleg flexibel in te delen volgens Het Nieuwe Werken. De functie is ingeschaald in functiegroep I van de cao Woondiensten. Je komt te werken in een klein team waar ruimte is voor eigen initiatief. Daarnaast hebben wij veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding.

 Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een collega met

  • HBO werk- en denkniveau;
  • goede communicatieve vaardigheden en administratieve kwaliteiten;
  • een vlotte zelfstandige inzetbaarheid;
  • accuratesse;
  • kennis van WALS en CorpoData, BIS NOA (NCCW); is een pré.

Meer informatie en contact

Voor informatie over de functie kun je telefonisch contact met Erik Lambers, directeur bedrijfsvoering op nummer 06-50853886. Jouw motivatie en CV ontvangen wij graag voor 25 mei via https://www.blnw.nl/blnwnl/reageren-vallei-wonen/. Een VOG is onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Meer informatie over Vallei wonen vind je op www.valleiwonen.nl

Ook zij kiezen voor HabiTask