Vragen? Bel 0182 - 302 444

!WOON zoekt Bewonersconsulent 2

Namens !WOON promoot Habitask onderstaande vacature. De werving en selectie verloopt via !WOON.

!WOON zoekt per direct voor team Nieuw west twee bewonersconsulenten 2 (32 uur)

Vacature Bewonersconsulent 2 (v/m) locatie Nieuw west

De functie
Als Bewonersconsulent 2 beantwoord je(complexere) vragen over huur(prijs)recht, servicekosten, appartementsrecht, energie en je doet ook woningopnames. Verder ondersteun je bewoners bij een Huurcommissieprocedure. Je bent het aanspreekpunt voor bewoners, zowel telefonisch, per mail en achter de balie. Daarnaast ontwikkel je voorlichtingen en geef je eenvoudige ondersteuning aan groepen. Het betreft een parttime aanstelling van 32 uur per week.

Profiel
Je hebt minimaal MBO 3 werk- en denkniveau waarbij kennis van het huurrecht of bouwkunde een pré is. Je staat stevig in je schoenen, je bent stressbestendig en flexibel. Je weet jezelf te profileren, zichtbaar te maken en legt gemakkelijk contact met bewoners of groepen bewoners. Tevens ben je een echte teamplayer en kun je goed netwerken.

Aanbod

!WOON biedt een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een prettige werksfeer. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening, schaal 7 (€2300 – € 3213 afhankelijk van ervaring).
Vooralsnog gaat het om een jaarcontract met uitzicht op verlenging.

Organisatie
!WOON werkt in de metropool regio Amsterdam met bewoners aan een prettig en goed onderhouden en betaalbaar thuis voor iedereen. De organisatie kent een platte structuur, korte lijnen en een open communicatie. De werksfeer is ongedwongen. Betrokkenheid en inzet zijn kenmerkend voor de werkwijze.

De diversiteit van het team (culturele achtergrond, leeftijdsopbouw, man/vrouw verhouding) is een belangrijke factor bij de selectie, naast bovengenoemde kwaliteitseisen

Procedure
De sollicitatieprocedure bestaat uit één of twee gesprekken. Als deze gesprekken resulteren in een voordracht, dan volgt een arbeidsvoorwaardengesprek met de personeelsadviseur van !WOON.
De eerste gesprekken vinden plaats op vrijdag 16 februari 2018.

Contact informatie
Stuur een sollicitatiebrief met CV vóór 12 februari 2018 naar Najoua Zahi (n.zahi@wooninfo.nl) of naar !WOON, Groenpad 4, 1068 EB Amsterdam. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rachid Machtan (teamleider locatie Nieuw west) op 06-31688793.
Voor meer informatie over !WOON www.wooninfo.nl

Ook zij kiezen voor HabiTask