Vragen? Bel 0182 - 302 444

Woonkracht10 zoekt Projectmanager

Namens Woonkracht10 promoot HabiTask onderstaande vacature. De werving en selectie verloopt via Woonkracht10.

Klanten van Woonkracht10 rekenen op je. Want Woonkracht10 Geeft Thuis. We bieden aan ruim 11.500 huishoudens een goede, betaalbare woning in een nette buurt in de regio Drechtsteden. Vandaag en in de toekomst. We zijn betrokken, verbindend en ondernemend en vinden de tevredenheid van onze klanten zeer belangrijk. Wij willen bij de beste woningcorporaties van Nederland horen met enthousiaste klanten en medewerkers. We optimaliseren onze dienstverlening continu en werken samen met lokale partners en overheden aan een betere kwaliteit van wonen en wijken.

Binnen de kaders van de portefeuillestrategie werkt de afdeling Vastgoed aan de instandhouding en verbetering van de kwaliteit van onze woningen door het uitvoeren van onderhoud, (energetische) verbeteringen en nieuwbouw. De afdeling is de komende jaren verantwoordelijk voor een investeringsopgave van circa 35 miljoen per jaar. Daarbij verschuift de rol van Woonkracht10 van traditioneel opdrachtgeverschap naar regisserend opdrachtgeverschap en ketensamenwerking met ontwikkelaars, aannemers, onderhoudsbedrijven en adviseurs, om zo slagvaardig tegen voorspelbare kosten meer kwaliteit en een hogere klanttevredenheid te realiseren.

Om aan deze nieuwe rol te kunnen voldoen is een nieuw afdelingsplan gemaakt en de structuur van de afdeling gewijzigd. De nieuwe afdeling Vastgoed bestaat uit de teams Dagelijks onderhoud, Projecten en Bedrijfsbureau. Het team Dagelijks onderhoud handelt de reparatieverzoeken af en geeft opdracht tot het uitvoeren van mutatieonderhoud. Het team Projecten is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van nieuwbouw-, renovatie-, onderhouds- en energetische projecten. Het Bedrijfsbureau regisseert de vastgoedplanning en controlcyclus, voorziet in de vastgoedinformatiebehoefte, adviseert over de inkoopdoelstellingen en verzorgt contractmanagement en -beheer.
Voor het team Projecten zijn wij op zoek naar een:

Projectmanager m/v

(verbindende persoonlijkheid)
herstructurering, nieuwbouw en renovatie (36 uur)

Wat houdt de functie in?
De projectmanager is verantwoordelijk voor de gebiedsontwikkeling en nieuwbouw- en renovatieprojecten in de initiatief- en de definitiefase. Je vertaalt de doelstellingen uit de portefeuillestrategie naar gebiedsplannen en concrete bouwprojecten. Je werkt nauw samen met onze assetmanagers, organiseert samenwerking met gemeente en marktpartijen en stuurt interne en externe projectteams aan. Je voert onderhandelingen met overheden, adviseurs, projectontwikkelaars en aannemers. Nadat de haalbaarheid is vastgesteld draag je de projecten over aan onze projectleiders en coach je en begeleid je hen in hun rol als professioneel opdrachtgever.

Iets voor jou?
Heb jij een visie op sociaal vastgoed? Heb jij een brede kennis van en ervaring met besluitvormingsprocessen, belanghoudersmanagement, gebieds- en projectontwikkeling? Ben jij in staat om mensen en organisaties te verbinden? Heb jij kennis van inkoop op basis van Design and Build en Resultaatgericht Samenwerken (RGS)? Ben jij analytisch, resultaatgericht, communicatief sterk en weet jij anderen op natuurlijke wijze te overtuigen van jouw ideeën? Dan kan jij onze nieuwe projectmanager zijn!

Arbeidsvoorwaarden
De inschaling van deze functies is passend bij de kandidaat met de juiste ervaring, kennis en competenties. De cao Woondiensten is van toepassing. In eerste instantie biedt Woonkracht10 een arbeidsovereenkomst aan voor de periode van één jaar, met de intentie deze om te zetten naar een vast dienstverband.

We maken graag kennis met je!
Woonkracht10 is een ambitieus en energiek bedrijf. Als medewerker krijg je bij Woonkracht10 de kans je te ontwikkelen en de ruimte om verantwoordelijkheid en initiatieven te nemen. Wil jij meewerken aan de optimalisering van onze dienstverlening en het realiseren van onze vastgoedproductie? Beschik jij over een HBO werk- en denkniveau op betreffend vakgebied en ben jij fulltime beschikbaar? Dan nodigen wij je van harte uit te reageren op één van bovenstaande functies.

Ter voorbereiding op een eventueel gesprek ontvangen wij graag uiterlijk 27 februari 2018 je cv en motivatie. Mail deze naar trudikanders@woonkracht10.nl.

Heb je vragen over de functie projectmanager of (senior) medewerker bedrijfsbureau, neem dan contact op met respectievelijk Wim Vlierhuis (manager Vastgoed) of Leen de Jong (teamleider bedrijfsbureau), beiden bereikbaar via telefoonnummer (078) 620 20 00.

Uiteraard behandelen wij alle reacties vertrouwelijk. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit geldt ook voor verificatie, na toestemming van de eindkandidaten, van het arbeids- en opleidingsverleden.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Ook zij kiezen voor HabiTask